طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت بلاگ و خبری

طراحی سایت بلاگ و خبری

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی

تعمیر و پشتیبانی سایت

تعمیر و پشتیبانی سایت

طراحی گرافیک

طراحی گرافیک

راهنمای 6 قدمی ساخت وبسایت

ساخت وبسایت

راهنمای قدم به قدم ساخت وبسایت :

ساخت یک وبسایت ممکن است در وهله اول کاری سخت و غیرممکن به نظر برسد. مخصوصا اگر شما در این کار متخصص نباشید. در این مقاله تصمیم گرفته ایم جامع ترین راهنمای گام به گام در مورد نحوه ساخت وبسایت بدون نیاز به یادگیری کدنویسی را بررسی کنیم. این مطلب برای کاربران در تمام سنین و سطوح مهارت مفید است. با این حال ، اگر به کمک نیاز دارید ، می توانید با تیم طراحی سایت کارونکت تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات مورد نیاز در این زمینه در اختیار شما قرار گیرد.

در صورتی که می خواهید این کار را خودتان انجام دهید ، با ادامه این مطلب در مورد نحوه ایجاد وب سایت همراه باشید.

در زیر مراحل کلی را به صورت خلاصه آورده ایم :

1)     نحوه یافتن، خرید و ثبت دامنه

2)     انتخاب بهترین هاست

3)     نحوه نصب وردپرس ( برای آشنایی کامل با وردپرس اینجا کلیک کنید. )

4)     نصب قالب برای تغییر طراحی سایت شما

5)     ساخت صفحات در وردپرس

6)     سفارشی سازی وردپرس با افزونه ها

7)     منابع برای یادگیری وردپرس و دریافت پشتیبانی

اما قبل از شروع به ساخت وبسایت ، بعضی سوالات متداول را باهم بررسی می کنیم :

1) برای ایجاد وب سایت به چه چیزی نیاز دارم؟

برای راه اندازی سایت وردپرسی خود به سه مورد زیر نیاز دارید.

نام دامنه – که همان نام وب سایت شما مانند digikala.com میباشد و کاربران با تایپ آن در مرورگر خود به سایت شما میرسند.

هاست – هاست فصایی در بستر اینترنت است که فایل های وب سایت شما در آن ذخیره می شوند. و لازم است آن را از شرکت های ارائه دهنده این سرویس خریداری کنید.

2) هزینه راه اندازی وب سایت وردپرس چقدر است؟

پاسخ به این سوال بستگی به نوع وب سایتی دارد که می خواهید بسازید. اما به طور کلی هزینه های یک یک وب سایت معمولی شامل هزینه خرید دامنه و هاست و تمدید سالانه آن و همچنین در صورت نیاز هزینه تعمیر و پشتیبانی سایت می باشد که در صورت استفاده از وردپرس این هزینه ها تا حد قابل توجهی کاهش می یابد.

توصیه ما در آغاز کار این است که با بخش کوچکی از کار شروع کرده و سپس با پیشرفت کسب و کار ، ویژگی های بیشتری را به وب سایت اضافه کنید. این کار باعث صرفه جویی در هزینه ها و به حداقل رساندن ضررهای احتمالی خواهد شد.

در این مقاله از کارونکت ما سعی داریم نحوه ساخت وبسایت با کمترین قیمت را به شما نشان دهیم. و همچنین بررسی کنیم که چگونه می توانید با افزودن ویژگی های بیشتر به آن در آینده وبسایت خود را گسترش دهید.

3) بهترین پلتفرم ایجاد وب سایت کدام است؟

سازندگان وبسایت مختلفی هستند که میتوانید برای راه اندازی و ساخت وبسایت خود از آنها استفاده کنید. اما توصیه ما در این مورد استفاده از وردپرس به عنوان بستر وبسایت می باشد. امروزه وردپرس محبوب ترین پلتفرم ایجاد وب سایت در جهان است. تقریبا 41 درصد از کل وب سایت های موجود در اینترنت توسط وردپرس ساخته شده اند. بدلیل اینکه این پلتفرم منبع باز بوده و دارای هزاران طرح از پیش ساخته شده است، بسیار منعطف میباشد.

4) چگونه می توان بیشترین استفاده را از ایجاد یک وب سایت داشت؟

ما در این مطلب قدم به قدم ایجاد وب سایت را بررسی میکنیم. برای راحتی شما، توضیحات تمامی مراحل به صورت کامل نوشته شده است. فقط کافیست مراحل و دستورالعمل ها را دنبال کنید تا در نهایت یک وب سایت حرفه ای برای خود بسازید.

فراموش نکنید که در صورت نیاز، میتوانید با کارشناسان ما در کارونکت تماس بگیرید و با خیال راحت ادامه کار را با ما بسپارید.

مراحل ساخت یک وبسایت :

1. راه اندازی :

از رایج ترین اشتباهات در آغاز کار، انتخاب اشتباه بستر وب است. پیشنهاد ما استفاده از سایت WordPress.org است. که در آن میتوانید با استفاده از هزاران طرح و افزونه ی موجود هر نوع وب سایتی را که مدنظرتان است ایجاد کنید. استفاده از وردپرس رایگان است و میتوان با استفاده از آن هر وبسایتی را بدون محدودیت ایجاد کرد.

2. نصب وردپرس

این مرحله بسیار ساده است. شما می توانید پس از دانلود آخرین نسخه وردپرس، برای بارگذاری فایل های وردپرس، به بخش file manager رفته و در سمت چپ صفحه بر روی پوشه public-html کلیک کرده و سپس گزینه upload را بزنید. پس از راه اندازی وردپرس ، نوبت به انتخاب یک قالب جدید و ایجاد صفحات جدید برای سفارشی کردن وب سایت رسیده است.

3. آماده سازی قالب وبسایت

ظاهر بصری وبسایت وردپرسی شما با تم وردپرس کنترل می شود. تم های وردپرس قالب هایی هستند که به صورت تخصصی طراحی شده اند و می توانید بر روی وب سایت خود نصب کنید تا ظاهر آن تغییر کند. هزاران قالب رایگان و غیر رایگان وردپرس وجود دارد که می توانید با توجه به سلیقه و موضوع وبسایت خود از آنها استفاده کنید.

اگر نام تم رایگانی که می خواهید نصب کنید را می دانید ، می توانید با وارد کردن نام آن در قسمت جستجو ، آن را جستجو کنید. وردپرس موضوع را در نتایج جستجو به شما نشان می دهد. شما باید ماوس خود را روی تم ببرید و روی دکمه نصب کلیک کنید. همچنین پس از نصب تم، می توانید آن را با کلیک روی لینک سفارشی کردن در منوی ظاهر سفارشی کنید.

با این کار سفارشی ساز تم راه اندازی می شود که در آن شما می توانید تنظیمات تم خود را با پیش نمایش زنده وب سایت خود تغییر دهید.

4. افزودن محتوا به سایت

وردپرس به طور پیش فرض دارای دو نوع محتوا (پست و صفحه) است. پست ها بخشی از عملکرد وبلاگ نویسی هستند و به ترتیب زمان بندی معکوس ظاهر می شوند. منظور از صفحات محتوای “یکبار مصرف” استاتیک مانند صفحات “درباره ما” ، “صفحه تماس” و غیره است.

به طور پیش فرض ، وردپرس پست های وبلاگ شما را در صفحه اول وب سایت نمایش می دهد. که میتوانید آن را تغییر دهید. همچنین میتوانید برای نشان دادن پست های اخیر خود، یک صفحه جداگانه برای وبلاگ یا بخش اخبار ایجاد کنید.

برای ساخت صفحه جدید به قسمت صفحات رفته و صفحه جدیدی را در قسمت مدیریت وردپرس اضافه کنید.

پس از آن می توانید محتوای مورد نظر خود را در ویرایشگر متن اضافه کنید. علاوه بر آن می توانید لینک، تصاویر ، ویدیو ، صدا و غیره را اضافه کنید. بعد از افزودن محتوا به صفحه خود ، با کلیک بر روی دکمه انتشار، محتوا بر روی وب سایت شما فعال شود.

می توانید با افزودن صفحات بیشتر برای بخشهای مختلف وب سایت خود ، این روند را تکرار کنید. به عنوان مثال ، یک صفحه درباره ما ، تماس با ما و صفحه وبلاگ برای نمایش پست های وبلاگ ایجاد کنید.

برای افزودن پست وبلاگ روی قسمت Posts »New کلیک کنید. در قسمت مدیریت وردپرس خود ، صفحه ای مشابه آنچه که قبلاً هنگام افزودن صفحات مشاهده کردید ،خواهید دید.

می توانید عنوان پست را اضافه کنید و سپس محتوا را در ویرایشگر تصویر اضافه کنید. همچنین برخی گزینه های اضافی را در نوار کناری مانند قالب ها ، دسته ها و برچسب ها مشاهده خواهید کرد.

می توانید روی دکمه ذخیره کلیک کنید تا پست شما به صورت پیش نویس ذخیره شود یا بر روی دکمه انتشار کلیک کنید تا در سایت شما قابل مشاهده باشد.

5. سفارشی سازی و اصلاح وب سایت خود

پس از انتخاب و تولید محتوا برای وب سایت ، می توانید همه آنها را سفارشی کرده و به شکل قابل ارائه برای کاربران خود قرار دهید.

عنوان و عنوان سایت را تغییر دهید. شما میتوانید در حین نصب ، عنوان سایت خود را انتخاب کنید.

با مراجعه به صفحه “تنظیمات » صفحه عمومی” ، می توانید عنوان و عنوان برچسب سایت خود را در هر زمان تغییر دهید.

تنظیمات نظرات را تنظیم کنید.

وردپرس دارای سیستم کامنت داخلی است که به کاربران اجازه می دهد در مورد پست های شما نظر بگذارند. این برای تعامل کاربران وردپرس عالی است ، اما توسط اسپمرها نیز مورد هدف قرار می گیرد. که برای جلوگیری از آن میتوانید قسمت تعدیل نظر را در سایت خود فعال کنید.

ایجاد منوهای ناوبری

منوهای ناوبری به کاربران اجازه می دهد صفحات یا بخشهای مختلف وب سایت شما را مرور کنند. وردپرس دارای سیستم منوی ناوبری قدرتمند است و قالب وردپرس شما از این سیستم برای نمایش منوها استفاده می کند.

6.  نصب افزونه ها

افزونه های وردپرس مانند برنامه هایی برای سایت وردپرسی شما هستند. آنها به شما امکان می دهند ویژگی ها و سفارشی سازی ها را به سایت وردپرس خود اضافه کنید. با کلیک روی صفحه افزونه ها می توانید افزونه ها را از داشبورد وردپرس خود نصب کنید.

در حال حاضر بیش از 58000 افزونه رایگان برای وردپرس موجود است. افزونه های پولی نیز وجود دارد که توسط وب سایت ها و توسعه دهندگان فروخته می شود.

امکانات

WPForms Lite : به شما امکان می دهد فرم تماس را به سایت وردپرس خود اضافه کنید.

Envira Gallery Lite : گالری تصاویر زیبا را به سایت وردپرس خود اضافه کنید.

MonsterInsights : اتصال وب سایت به Google Analytics . در این قسمت میتوانید مشاهده کنید که بازدیدکنندگان چگونه وب سایت شما را پیدا کرده و از آن استفاده می کنند.

بهینه سازی وب سایت : SEO وردپرس خود را بهبود بخشیده و ترافیک بیشتری از Google دریافت کنید.

WP Super Cache : افزونه ذخیره رایگان وردپرس که به بهبود سرعت وب سایت شما کمک می کند.

امنیت

Updraft Plus : پشتیبان گیری برنامه ریزی شده خودکار از وب سایت

موارد اضافی

WooCommerce : راه اندازی فروشگاه آنلاین و فروش محصولات فیزیکی

MemberPress : ایجاد و فروش دوره های آنلاین و عضویت های دیجیتالی

Smash Balloon : افزودن ویجت رسانه های اجتماعی برای Instagram ، Facebook ، Twitter و YouTube

OptinMonster : به شما کمک می کند مشترکان ایمیل بیشتری دریافت کنید و نرخ تبدیل وب سایت را بهینه کنید.

HubSpot : افزودن چت زنده رایگان ، بازاریابی ایمیلی و CRM به وب سایت وردپرسی.

Uncanny Automator : به شما کمک می کند تا گردش کار خودکار را تنظیم کرده و در وقت خود صرفه جویی کنید.

WP Mail SMTP : مشکلات ارائه ایمیل وردپرس را با پیکربندی PHP Mail در ارائه دهندگان میزبانی مدیریت شده وردپرس برطرف می کند.

7.      تسلط بر وردپرس

با اینکه استفاده از وردپرس آسان است، اما همچنین یک سیستم مدیریت محتوای بسیار قدرتمند است. منابع بسیار زیادی برای آموزش و تسلط بر وردپرس بر روی اینترنت موجود است که با یک جستجوی ساده در گوگل به همه ی آنها دسترسی خواهید داشت.

بعد از ساخت و شروع به کار وبسایت شما نیاز به پشتیبانی تخصصی برای مقابله با مشکلات احتمالی خواهد داشت. برای خرید پکیج های پشتیبانی تیم کارونکت اینجا کلیک کنید.

در ادامه ی مطلب به سوالات رایج در رابطه با راه اندازی وبسایت پاسخ می دهیم:

– چگونه می توانم وب سایتی راه اندازی کنم که بتوانم محصولات را در آن بفروشم؟

به راحتی می توانید یک فروشگاه آنلاین به وب سایت وردپرس خود اضافه کنید. در حالی که بسیاری از افزونه های فروشگاهی دیگر مانند Shopify ، BigCommerce و غیره وجود دارد ، توصیه می کنیم از افزونه WooCommerce برای وردپرس استفاده کنید. که ویژگی های کاربرپسندتر و قیمت مناسب تری دارد. و به همین دلیل WooCommerce محبوب ترین افزونه ی فروشگاهی در بازار است.

– آیا برای ایجاد و سفارشی سازی وب سایت خود باید HTML / CSS بدانم؟

خیر ، نیازی به دانستن نحوه استفاده از HTML / CSS برای ایجاد وب سایت با وردپرس ندارید. برای سفارشی سازی طراحی وب سایت خود می توانید از یکی از افزونه های متعدد وردپرس استفاده کنید.

– چگونه می توان یک وب سایت رایگان راه اندازی کرد؟

به طور کلی چیزی به نام ساخت وبسایت رایگان وجود ندارد. و شما حداقل باید هزینه ی هاست، دامنه و قالب وردپرس خود را پرداخت کنید.

– آیا می توانم وب سایتی مانند eBay راه اندازی کنم؟

بله ، شما به راحتی می توانید یک وب سایت مانند eBay با استفاده از افزونه های وردپرس ایجاد کنید.

– آیا می توانم وب سایتی را برای گفتگو / انجمن راه اندازی کنم؟

برای این کار کافیست از یکی از این افزونه های انجمن در وردپرس برای ایجاد وب سایت با ویژگی های صفحه گفتگو استفاده کنید.

– تفاوت WordPress.com با WordPress.org چیست؟

وقتی از وردپرس حرف می زنیم ، در مورد پلت فرم محبوب WordPress.org که خود میزبانی می کند صحبت می کنیم. این نرم افزار قدرتمند منبع باز است.

WordPress.com یک سرویس میزبانی وبلاگ محدود است.

– من وبسایت خود را با WordPress.com یا سازنده وب سایت دیگر راه اندازی کردم ، آیا می توانم آن را تغییر دهم؟

بله ، همیشه می توانید وب سایت خود را به وردپرس تغییر دهید. نکته ی قابل توجه این است که در این مهاجرت رتبه سئو را از دست نمی دهید.

–  چگونه می توانم حضور آنلاین خود را افزایش دهم؟

مهمترین نکته پس از راه اندازی وبسایت برای صاحبان مشاغل کوچک این است که بلافاصله شروع به ساختن لیستی از ایمیل مشتریان کنند. بازاریابی ایمیلی به شما این امکان را می دهد که پس از خروج از وب سایت با مشتریان و بازدیدکنندگان در ارتباط باشید.

برای ارتقا وبسایت خود همین حالا با کارشناسان کارونکت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *